Erotik Ürünler Sex Shop
Cinsel Ürün Sipariş ve Bilgi İçin İletişime Geçin:
🕻 Telefon Canlı Destek: 0552 853 68 90
✆ Whatsapp Canlı Destek: 0554 199 65 29
🕊 Twitter Canlı Destek : @harikamoda
www.ErotikUrunler.com 2004 Yılından Beri Cinsel Sağlık Ürünleri ve Seks Fantezileri Aletleri Satan Erotik Shop Mağazasıdır.

4 Mart 2020 Çarşamba

HABERLER | ZEVKLİ ALIŞVERİŞ / HOBİ - EĞLENCE - EROTİK

HABERLER | ZEVKLİ ALIŞVERİŞ / HOBİ - EĞLENCE - EROTİK: 1918'de Avusturyalı sanatçı Oskar Kokoschka , Dresden'deyken Alman kukla yapımcısı Hermine Moos'a (Mahoschka'ya aşık olan) Alma Mahler'in gerçek boyutlu bir bebekini görevlendirdi .Alma simüle ve sevgisini almak için niyetlenmiş, "Alma bebek" değil tatmin Kokoschka yaptı ve o bir parti sırasında yok etti.

Alman sürrealist sanatçısı Hans Bellmer , daha gerçekçi modelleri seks bebeklerini geleceğe taşıyan 1930'larda seks kuklaları için “modern seks bebeğinin baba figürü” olarak tanımlandı. Bellmer, tasarımda giderek daha sofistike olan üç bebek yaptı ve bu da uluslararası sanat topluluğunda dalgalar yaptı.

Borghild Projesi'nin bir parçası olarak , Nazi Almanyasının II. Dünya Savaşı sırasında askerler için seks bebekleri yaptığı bir rapor, güvenilir kaynaklar tarafından doğrulanmadı ve şimdi bir aldatmaca olarak kabul edildi .Bununla birlikte, ticari bir cinsiyet bebek özellikle oluşturulması için, Almanya kökeni söylenir Resmi Lilli bebek ünlü oluşturmak için ilham edecek 1950'lerde, Barbie bebek.

İnsan cinsel partnerlerinin yerini alacak insan simulacra üretimi, yirminci yüzyılın sonlarında birçok teknolojik sıçramayı ileriye götürdü. 1970'lerde vinil , lateks ve silikon seks beb

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tilki Kuyruklu Cam Anal Plug Kalın Model 11 cm Boy x 3.2 cm Çap C-7530

  Cam Dildo - Anal Plug Tavsiyeli Tilki Kuyruklu Cam Anal Plug Kalın Model 11 cm Boy x 3.2 cm Çap C-7530 Tilki kuyruklu kalın cam anal plug,...